Description Anchor
US-898 slika artikla

Automatska balansirka

US-898

Uređaj za balansiranje kotača US-898 kombinira kvalitetu s lakoćom upotrebe i predstavlja vrijedan dodatak svakoj servisnoj stanici ili radionici. Opremljen raznim digitalnim senzorima i značajkom automatskog unosa, više je nego pogodan za brzo i precizno balansiranje kotača. Ugrađeni laserski marker, prstenasto LED svjetlo i sferno zrcalo pružaju lako i ugodno iskustvo balansiranja.

Features Anchor

Značajke

16 nyelvű intuitív LCD kijelző

A nagy méretű színes LCD kijelző, akár egy számítógép kijelzője nagy felbontásban és jól olvashatóan jeleníti meg az egyes munkafolyamatokat és megkönnyíti az adatbevitelt és a menürendszer kezelését. A kezelőfelület 16 különböző nyelven jeleníti meg az információkat.

16 nyelvű intuitív LCD kijelző
Forgatógombos kezelés

Forgatógombos kezelés

A gyorsan elsajátítható és rendkívül kézreálló, pontos pozícionálást lehetővé tévő forgatógombos kezelés leegyszerűsíti a készülék használatát. Elhelyezése pontosan a felhasználó kezének magasságában van, így erőlködés nélkül, könnyen működtethető vele a készülék.

Felhasználói profilok

A felhasználói profiloknak köszönhetően minden beállítás az egyes dolgozók igényeire szabható, így jelentős munkaidő megtakarítás érhető el. Nem kell az egyes váltások között a készüléket újra beállítani. A készülék felhasználónként tárolja és lekérdezhetővé teszi a ledolgozott üzemórákat, felhasznált súlyt stb.

Felhasználói profilok kezelése
Kiegészítő adapterek egyedi kezelése

Kiegészítő adapterek egyedi kezelése

A centírozó gép 6 külön megvásárolható kiegészítő adapter adatait tudja tárolni. Így az egyes adapterek felhasználásakor gyorsan előhívható a tárolt adat. Az egyes keréktípusok miatti váltási idő lerövidül, nő a termelékenység és csökken a munkaidő felhasználás.

Súly típusok kezelése

A gép képes 3 súlytípus kezelésére, úgymint vas (Fe), ólom (Pb) vagy cink (Zn) súlyok. A súlyok között a munkafolyamat bármelyik szakaszában egyszerű gombnyomással válthat a felhasználó. A váltás automatikusan mentésre kerül.

Súly típusok kezelése
LED segédfény

LED segédfény

A tengely körül elhelyezett segédfények jobb láthatóságot biztosítanak. Segítség a súlyok felhelyezésénél és az alumínium felnik belső részének tisztításánál.

Lézeres súlypozícionálás

A 6 és 12 óra irányban elhelyezett vörös lézermutatónak köszönhetően lényegesen egyszerűsödik a felnik belső oldalára felhelyezni kívánt súlyok pontos pozícionálása, legyen szó acél, vagy alumínium felniről.

Lézeres súlypozícionálás
Ultrahangos kerékszélesség mérő

Ultrahangos kerékszélesség mérő

A szonár szenzornak köszönhetően nincs szükség a kerék szélességének mérésére, vagy kézi bevitelére. A készülék elvégzi a mérést automatikusan a kerékfedél lehajtásakor.

16 nyelvű intuitív LCD kijelző A nagy méretű színes LCD kijelző, akár egy számítógép kijelzője nagy felbontásban és jól olvashatóan jeleníti meg az egyes munkafolyamatokat és megkönnyíti az adatbevitelt és a menürendszer kezelését. A kezelőfelület 16 különböző nyelven jeleníti meg az információkat.
Forgatógombos kezelés A gyorsan elsajátítható és rendkívül kézreálló, pontos pozícionálást lehetővé tévő forgatógombos kezelés leegyszerűsíti a készülék használatát. Elhelyezése pontosan a felhasználó kezének magasságában van, így erőlködés nélkül, könnyen működtethető vele a készülék.
Egyszerű kezelőfelület A felhasználói profiloknak köszönhetően minden beállítás az egyes dolgozók igényeire szabható, így jelentős munkaidő megtakarítás érhető el. Nem kell az egyes váltások között a készüléket újra beállítani. A készülék felhasználónként tárolja és lekérdezhetővé teszi a ledolgozott üzemórákat, felhasznált súlyt stb.
Egyszerű kezelőfelület A centírozó gép 6 külön megvásárolható kiegészítő adapter adatait tudja tárolni. Így az egyes adapterek felhasználásakor gyorsan előhívható a tárolt adat. Az egyes keréktípusok miatti váltási idő lerövidül, nő a termelékenység és csökken a munkaidő felhasználás.
Súly típusok kezelése A gép képes 3 súlytípus kezelésére, úgymint vas (Fe), ólom (Pb) vagy cink (Zn) súlyok. A súlyok között a munkafolyamat bármelyik szakaszában egyszerű gombnyomással válthat a felhasználó. A váltás automatikusan mentésre kerül.
LED segédfény A tengely körül elhelyezett segédfények jobb láthatóságot biztosítanak. Segítség a súlyok felhelyezésénél és az alumínium felnik belső részének tisztításánál.
Lézeres súlypozícionálás A 6 és 12 óra irányban elhelyezett vörös lézermutatónak köszönhetően lényegesen egyszerűsödik a felnik belső oldalára felhelyezni kívánt súlyok pontos pozícionálása, legyen szó acél, vagy alumínium felniről.
Ultrahangos kerékszélesség mérő A szonár szenzornak köszönhetően nincs szükség a kerék szélességének mérésére, vagy kézi bevitelére. A készülék elvégzi a mérést automatikusan a kerékfedél lehajtásakor.
Technical Specifications Anchor

Tehničke specifikacije

US-898 slika artikla
Širina obruča 10"-32"
Promjer obruča 1.5"-25"
Najveća masa kotača 70 kg
Točnost očitanja 1 g
Vrijeme ciklusa < 6s
Brzina vrtenja (o / min) < 160
Napajanje 230V
US-898 slika artikla

Automatska balansirka

US-898

Različite opcije mjerenja lijepo se nadopunjuju mnoštvom načina balansiranja:

 • Mod dinamičkog balansa
 • 3 načina statičke ravnoteže
 • 7 načina rada ALU balansa
 • 2 prilagođena EALU načina rada
 • Prilagođena funkcija OPT
 • 2 skrivene funkcije protuteže

Fleksibilni skup značajki čini stroj vrlo pogodnim za balansiranje širokog raspona kotača iz različitih tipova vozila. S pravim adapterom možete lako balansirati i kotače motocikala.

Balansirka dolazi sa sljedećom opremom:

 • Uzeti za kalibraciju
 • Konusi za balansiranje
 • Čekić i kliješta
 • Brzozatezna matica
 • Niskoprofilni potporni prsten i plastični poklopac za brzu maticu
 • Specijalno ogledalo

Dodatna oprema: adapter za motocikl

Upit
Contact Us Anchor

Kontaktiraj nas